International architecture and interiors practice Finkernagel Ross has designed a new-build property situated within the Holland Park conservation area of west London just north of Kensington High Street and south of Holland Park Avenue.

Liverpool-based bespoke kitchen designer H. Miller Bros has won the ‘Kitchen Designer of the Year’ award (£30,000 to £50,000 category) at the 2021 kbbreview Retail & Design Awards for this ‘Seaside Kitchen’. The design was awarded for exceeding the client brief, superior material choices, design layout, aesthetics, attention to detail…

International architecture and interiors practice Finkernagel Ross has completely reconfigured a Belgravia Mews house to create a modern, elegant, space-optimising, family home.

Matthew Giles Architects has redesigned and upgraded this six-bedroom Victorian house in Wandsworth with surgical care and a close study of the site levels.

06 Sep 2021
When Vic and Heidi Daniels embarked on a home renovation for Vic’s childhood home – a 1950s bungalow based in Winchester, Hampshire – they placed open-plan living at the very heart of the brief. As keen entertainers and avid cooks, the pair turned to The Myers Touch for a relaxing…

06 Jul 2021
Artistic Studio is located within the heart of what was once a bustling artistic and bohemian community in London, designed by Rodić Davidson Architects.

15 Jun 2021
Designed by award-winning London-based architectural and design studio ‘Architecture for London’, this refurbishment and two-storey extension in London’s affluent Brook Green has created a generous volume for living and entertaining. The lower ground floor previously suffered from low ceiling heights, insufficient natural light and convoluted access from the floor above.

05 May 2021
The homeowners of an old, outdated home in London’s popular Brixton sought to modernise the property. A new double-height extension has benefitted from modern glazing solutions, and the interior has been decorated with a light-toned, pastel palette for a fresh, colourful aesthetic.

After Rupert and Rose McDonnell’s second son was born, the pair realised they needed a house with more space and a change of location to be close to an excellent primary school.

12 Feb 2021
After 12 years of living in their late-Victorian East Dulwich home, husband and wife Paul and Lindsay Davies were forced to admit that their kitchen was no longer fit for purpose. With little room to appreciate the heart of their home and difficult spaces in general, the pair turned to…

Page 1 of 33